Blogbiz möte med Runar Sögaard, Nathalie och Anita

Jag åkte till Saltsjö boo tillsammans med en av blogbiz skribenter Anita som driver SEO byrån Binitas SEO byrå. Hon har hand om 30 bloggare och deras innehåll med sponsrade inlägg. Vi har även 3 andra skribenter också som var och en har ca 10 bloggare i var och nu kommer den 5:e skribenten att börja jobba på blogbiz.se

Blogbiz.se har verkligen blivit en industri där vi har 5 skribenter som lägger in sponsrade inlägg i olika bloggar och har fått uppdraget av blogbiz.se

Vill du också tjäna pengar på din blogg? Då ska du maila info@blogbiz.se så hjälper vi dig starta upp en blogg, designa den och sedan hjälpa dig med sponsrade inlägg. Kan säga att i dagsläget har vi avtal med 50 av våra 90 bloggare som tjänar pengar. Med tiden så kommer alla 90 skriva avtal med oss. Därav namnet blogbiz dvs BIZ som står för business. Det är Thomas Waller som har givit blogbiz namnet och det är också han som hjälpte till att bygga den med hjälp av ett företag i Stocholm .

Anita kommer bli den skribent som kommer jobba tätt ihop med en av våra kända bloggare nämligen Runar Sögaard.

Nedan ser ni tavlor av konstnären Max Alm Norell som också är en av blogbiz bloggare.

Nedan ser ni mig och Nathalie som driver Bergströms PR byrå. Det var hemma hos henne i Saltjö boo som vi träffades över en god fika denna varma augsitdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *