Årets bloggmöte hemma hos mig

Ingen har väl missat att jag har dragit i gång Sveriges enda business riktade bloggportal. Vi har 4 skribenter hos oss som samtidigt jobbar som agenter. Vi har då delat upp bloggarna mellan dessa agenter då agenter har hand om sponsrade inlägg från olika företag vi samarbetar med. Agenten är också samtidigt mentor åt sin egen grupp av bloggare. Var och en har också en Facebook grupp där de endast bjuder in sina egna bloggare.

Detta är för att vi handplockar våra bloggare och för att vi hjälper precis varenda en som finns hos oss på blogbiz.se att tjäna pengar. Alla våra bloggare är egna företagare som både vill synas med sin verksamhet och för att tjäna pengar. Så snart kommer jag ha alla dessa agenter hemma hos mig för planering.

Vill du också tjäna pengar på din blogg?

  1. Var aktiv bloggare
  2. Lägg in proffsiga bilder
  3. Ha ett eget företag
  4. Kom över till blogbiz.se
  5. Lär känna våra team som består av väldigt många varav 3 som jobbar heltid hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *