Hemma hos PR tjejen Nathalie Bergström tillsammans med Runar Sögaard

Jag blev inbjuden hem till PR tjejen Natalie Bergström som driver mygatemagazine tillsammans med Runar Sögaard.

Nathalie hade vernissage efter vårt möte så jag stannade kvar en stund och drack lite god vitt vin.

Konstnären som hade utställningen hemma hos Nathalie heter Max Alm Norell

Jag älskade Nathalies inredning

Dessa möss var otroligt söta

Detta var i Saltsjö Boo och längre ned ser ni min el bil som väntar på mig.

När Runar dela inlägg på Facebook blir det magiskt då folk verkligen delar hans inlägg flera hundra gånger.

Jag kommer träffa Runar mycket framöver då vi har mycket samarbete ihop. Mer om detta kommer i framtiden och jag avslöjar allt när jag får klartecken från Runar att jag kan avslöja. Det pågår mycket hemligheter just nu ingen av oss kan avslöja än, men snart får ni reda på rubbet.

När mycket går bara brukar man säga att jag måste nypa sig i armen för att inte tro att man drömmer. Jag vill nypa mig i armen för att förstå att jag har blivit av med mina gamla delägare som var ett gäng som drev företaget i konkurs för att de var så duktiga (ironi) entreprenörer. Att slippa dem är semester varje dag resten av mitt liv. Jag står inte till svars för någon människa och det är så befriande att jag vill nypa mig i armen varje dag.

Jag gör samma sak som förut fast är min egen boss. Driver livsmedel med mitt eget varumärke, jobbar med en programvara och driver bloggportalen blogbiz.se

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *