Runar Sögaards möte hos Blogbiz och Exodox huvudkontor

Vi på Blogbiz och Exodox har fått äran att ta emot Runar Sögaard som gäst på blogbiz och Exodox. Det bjöds på sallad från företaget Moe Joe juicebar som även snart öppnar i Stockholm Drottninggatan.

Mötet gick otroligt bra och Runar avslöjade saker som vi kommer avslöja i framtiden när han ger klartecken till att vi kan göra det.

Jag försökte se så snäll ut som möjligt på mötet.  Samt så är jag väldigt lyhörd och bra lyssnare. Det är därför jag har fått två öron och en mun för att lyssna mer än att tala. Jag älskar att lyssna på människor och livsöden. Det finns inget roligare här i livet än att lyssna på människor när de bygger upp en verksamhet och varumärke. Runar har nu ett mycket starkt varumärke och i dag åker vi till Stockholm tillsammans jag och Runar för vi har möte med ett företag kring varumärke. Att följa Runars varumärke är otroligt spännande och jag kommer vara med på resan hela tiden och dela med mig i bloggen allt eftersom.

 

 

Ett svar på ”Runar Sögaards möte hos Blogbiz och Exodox huvudkontor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *