Väluppfostrad hund i Grekland

Är på semester igen och kopplar av innan jag tar nya tag med alla nya uppdrag jag har tagit på mig. Detta är strax utanför parlamentet i Athen. Hundarna här går utan koppel och är så väluppfostrade och går ej in på café utan väntar snällt utanför tills deras matte/husse kommer tillbaka.

Små hundar i Sverige brukar gå fram till folk de inte känner. Små hundar som nedan i Grekland går aldrig fram till folk utan bara har ögonkontakt med folk. De verkar vara mer street smarta och mer väluppfostrade.

Jag sitter just nu på ett café och väntar på ett viktigt samtal. Sedan ska jag ha möte med en VD senare i eftermiddag inne i centrala Athen.

Ett svar på ”Väluppfostrad hund i Grekland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *