Därför träffade jag Kenyas ambassadör och guvernör

Jag har fått äran att ta emot hennes Excellent Vice Guvernören Susan Kickwai från provinsen Kericho County, Hans Excellent Ambassadör Dr Joe Sang Kenyas Ambassad i Stockholm och hans  i Ambassadör Robert Wasike Kenyas Ambassad  i Stockholm.

Vi hade det otroligt trevligt och med oss hade vi även Anders och Alf. Samt även min bror och svägerskan Karolina. Vi kommer även besöka Kenya nästkommande år då vi har blivit inbjudna dit som deras gäster.

Jag har väntat länge på detta sällskap och äntligen har jag fått träffa alla. De visste redan allt om mig speciellt om mina framträdanden i tv och press. De ville höra mig live när jag berättar hur jag jobbar med kungafamiljen i Sverige. Susan Kickwai träffade kronprinsessan i Nairobi då själva kungafamiljen hade bjudit in henne. Jag har skakat hand med många ambassadörer i mitt liv. Sist träffade jag engelska ambassadörsparet innan de åkte i väg för Brexit möte i London. Då var jag inbjuden förra året 26 november tillsammans med prinsessan Marianne Bernadotte.

 

Bus med landshövdningen Göran Enander

 

 

Innan de träffade mig hade de ett möte med Landshövdingen Göran Enander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *