Skip to content
Uncategorized

Stor intervju med Panos Emporio tidningen Lucire

Jag träffade Panos Emporio på Greek tourist awards som han personligen bjöd in mig på. Nu har det gjorts en stor intervju med honom i tidningen Luicre. Intervjun är på engelska eftersom hans namn är internationellt känt.

Det måste vara en ära för de som jobbar i hans team för han står för det moraliska när det kommer till sina anställda och mode. Han sätter också en personlig prägel på sina produkter så det handlar verkligen inte om en massproduktion av mode.
Panos Emporio talar om krisen i modebranschen och han är en person många respekterar, vilket gör att många också lyssnar på vad han har att säga. Jag har förut läst artiklar om honom som visar vilken fantastisk människa han är. Han är designer som har tagit fram bikini, väskor, skor och parfym. Han jobbar verkligen med det många tror enbart är för ytliga människor. Skulle ni träffa honom skulle ni se att han är unik för att vara i modebranschen. Han är dessutom alltid omgiven av vackra kvinnor och själv är han en otrolig karismatisk person med stil och klass.
Alla människor vill bli behandlade som människor säger Panos Emporio i intervjun. Jag anser att Panos är den förändring han själv vill se hos andra. Han behandlar människor som kungligheter och då träder också kungen i var och en fram.
Vi har lämnat våra kommunistiska uniformer och sätter på oss de kapitalistiska nämner han också och om detta kan du läsa mer om i intervjun.

Vad innebär kapitalism?

Enligt mig innebär det att de fattiga delar på de rikas skulder och leverne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *