Med Panos Emporio Greek travel awards Stadshuset

Panos Emporio bjöd in mig till Greek travel awards på Stadshuset där Nobelfesten hålls varje år den 10 december. Panos var en av dem som satt i juryn.

Vi åt 3 rätters middag och alla gäster fick gåva från varumärket Panos Emporio. Kvinnorna fick parfym för kvinnor i guldväska med alla hygien tillbehör. Männen fick manlig parfym i silverväska. Det var endast 100 gäster inbjudna till detta.

Bla hade jag vid mitt bord Susanne Ytterskog från tidningen Connisseur magazine och SAAB vd. Den grekiska ambassaden var också inbjuden samt några ministrar. Detta var verkligen en sluten grupp av människor från näringslivet. Så jag är så tacksam för att min vän Panos bjöd in till ett sådant event. Att dessutom möta Susanne strax utanför gjorde mig superglad för då fick jag äntligen träffa henne igen från Connisseurs motorsdag då hon bjöd in mig.

Connoisseur magasin
Här ser ni mig med Panos och Susanne Ytterskog från tidningen Connoisseur magasin

Andra som satt i juryn var Fontana AB ägare som också var med på galan. Samt ägare av resebolaget Apollo var också med.

Connoisseur magasin

Här ser ni Panos tillsammans med konferencier för kvällen nämligen journalisten Alexandra Pascalidou. Sist jag träffade henne var när jag var ansiktet utåt för Sveriges mäktigaste kvinnor inom näringslivet nämligen Klara K.

Connoisseur magasin

Connoisseur magasin

Connoisseur magasin

Så vackert det är på Stadshuset det är här man brukar lägga upp långa bord för Nobelfesten. Vi var en trappa upp där man brukar dansa vals efter nobelbanketten.

Här ser ni mina bordsdamer och bordsherrar. Längst till vänster ser ni SAAB VD och längst till höger Susanne Ytterskog från Connoisseur magasin. Där det är tomt är min plats men det är jag som tar bilden därav osynlig.

Connoisseur magasin

Nedan ser ni mig och då är det någon annan vid vårt bord som tog bilderna. Stella picture som brukar ta bilder av kungafamiljen och som också reser utomlands i samma helikopter som kungafamiljen var där och tog bilder för Damernas Värld. Ska checka in Damernas värld för att sedan se vilka fler som fanns på denna otroligt vackra gala på Stadshuset.

Bakom mig ser ni badräcktskungen Panos Emporio. Han var så upptagen och jag tror inte han satt ner och åt mat som oss alla andra.

Panos är alltid omgiven av unga vackra tjejer

Nedan ser ni resultat för hur man har röstat i olika skandinaviska länder gällande Greek tourist award och hotell.

 

Grekiska ambassaden och Alexandra Pascalidou

En tanke om “Med Panos Emporio Greek travel awards Stadshuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *