Skip to content
Uncategorized

Sista bilderna på Waynes Coffee konferensen 2018

Alla ni ser på nedan bild tillhör Waynes Family för hela stället var reserverat åt oss på Waynes Coffee. När vi ska lyxa till dig lyxar vi till det ordentligt.

På Waynes coffee har vi också något som vi kallar för franchise rådet. Det är då fyra personer som driver franchisecafé som får sitta i detta råd. De är då förmedlare mellan alla franchisetagare och huvudkontoret. Vi hade även ett sådant möte också och det var otroligt givande.

Nedan min landsman Uzay från Makedonien. För 15 år sedan hälsade jag på han och hans familj i Karlskrona när de skulle inviga sin första Waynes Coffee. Nu driver de flera i flera olika städer.

Vår utsikt från matsalen

Hela hotellet Arnsborg var pyntad med Waynes loggor och våra bakelser.

Konferensen där man bjöd in föreläsare som har varumräket Kamoja

Till vänster har vi vår egen Celestine Franconeri som också är italiensk precis som Tank and Rasti ägaren Carlo.

Vi var över 100 gäster som tog över hela hotellet och var och en fick varsin rum som var dubbelrum dvs dubbla sängar. Allt var så perfekt dessa dagar maten, människorna, inredningen, sovrummet. Aldrig blivit så bortskämd i mitt liv.

Nedan Yasin är också landsman och sitter på huvudkontoret som Franchisesamordnare. Han jobbade förut med franchiseföretaget O Learys på samma sätt. Det är också Yasin som åker utomlands när de inviger nya Waynes Coffee runt om i världen. Han är otroligt duktig och ambitiös ung kille.

Victor var min bordskavaljer och också precis som Yasin ovan tillhör huvudkontoret.

3 rätters middagen mitt i natten där det också delades ut priser guldkoppen. Alla bytte om till kvällen männen hade kostym och kvinnor var uppklädda till tänderna. Själv bytte jag också om men hade min filt överallt för det var så kallt när folk skulle in och ut för att röka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *