Exklusiv event på Hallywska Palatset i dag

Innan Hallywska palatset jag kommer i dag äta middag på Uppsala Universitet med ett sällskap eller Orden som det fint heter. Jag avslöjar mer om vad det är för sällskap.

Efter det plockar skönhetsbloggaren Janet upp mig för att vi ska vidare till ett mycket exklusivt event på Hallywska Palatset för ett helt nytt märke.

Jag ska nog ha på mig en tiara på Uppsala Universitet jag är ju ändå forna Hertiginnan af Uppsala. Jag är så packad med uppgifter i dag att jag har fått begränsa mig. Ska först till Uppsala Nya tidning för att hämta ut mig pressackreditering detta för att kunna resa utomlands med kungafamiljen och för att kunna ta emot utländska kungligheter och diplomater.

Sedan ska jag jobba på mitt eget franchiseföretag och sedan vidare till vårt huvudkontor för möte. Direkt efter mötet till Uppsala Universitet för middag och sedan landa på Hallwyska palatset. Hur ska jag hinna med detta? Jag får väl klona mig själv ha ha

Den som har bjudit in mig till detta fina event är Rosenbladet Johan Larsson som alltid ser så sund och härlig ut oavsett vad människan gör. Både han och hans pojkvän ger sådan härlig energi till alla genom sin instagram.

Ett svar på ”Exklusiv event på Hallywska Palatset i dag”

  1. Saknade dig där igår… letade ihjäl mig 😀 Men antar att det dök upp förhinder. vi ses idag nu ska jag duscha för att kasta mig in till dig älskade Anne. Ses senare <3 Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *