Skip to content
Veckomagasinet

Kungafamiljens Bil polisjakten på mig

Här nedan ser ni den bil som Kungen och övriga kungafamiljen kom med till Uppsala.

Just pga av att kungafamiljen alltid blir hämtade och lämnade med en svart bil så är det en svart bil jag ska byta min MBW till.

För övrigt vill jag också berätta att för första gången blev jag jagad av en polisbil i går. Anledningen till att jag blev jagad är för att jag inte förstod att de var mig de var ute efter så jag fortsatte att köra en bra bit utan att observera dem. Folk började stirra i tron på att jag försökte rymma i från polisbilen. Över hela centrala Uppsala var polisbilen efter mig utan att jag förstod det. Jag fortsatte att köra runt i centrum precis som vanligt utan en endaste liten tanke på att det var jag som hade gjort fel i trafiken. Polisbilen började till slut sätta på sirener och då säger jag till min väninna som satt bredvid mig att polisen var ute efter någon galning, men vem visste jag inte. Jag tänkte att jag kan nog läsa mer om det i UNT när jag kommer hem. Sedan förstod jag efter en bra tid att det var mig de ville stoppa när jag blev ensam kvar på vägen. Jag hade tydligen kört in på en cykelväg och inte vänt tillbaka, vilket jag borde ha gjort. På det hela så skadades min bil av stenskott. Då fick jag faktiskt vända mig till bilglasmästeri.

Så dumt av mig att göra detta misstag och fick 800 kr i böter. De gjorde även alkoholtest på mig som om jag skulle köra berusad en måndag kväll. Jag frågade dem hur mycket jag skulle få i böter och fick till svar att det var 800 kr. Jag svarade “VA KUL”. Det är alltid mitt svar vad som än händer då jag är en mycket positiv och levnadsglad person.

Vi alla kan göra fel i trafiken och det viktiga är att man lär sig av sina misstag. Nu har jag lärt mig att aldrig mer köra in på en cykelväg eller köra fel riktning när det gäller enkelriktad trafik. I dag är jag mer erfaren och kommer aldrig mer få böter och vill med min historia varna andra människor för att inte göra fel i trafiken. Även om polisen inte ser dig så kommer andra människor att rapportera när du gör fel.

One comment on “Kungafamiljens Bil polisjakten på mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *