Mitt besök hos chefen på studentbokhandeln

Jag har träffat chefen för studentbokhandeln för ett event i höst.

Jag kommer återkomma mer om detta event i höst. Vi får se hur vi lägger upp det och än så har vi bara diskuterat så att det inte finns några klara besked att dela med mig av i bloggen. Jag ska få några klara besked av några författare som är verksamma i Stockholm och återkomma till Studentbokhandeln.

En duktig medium har besökt mig

Snart ska jag plocka upp en familjemedlem och åka i väg till ett avtalat tid. Senare ska jag i väg och jobba. I går hade jag några vänner hemma hos mig varav en av dem är medium och spådde oss i tarot. Jag brukar då skriva upp allt som mediumet säger för att kunna bocka av i framtiden och se hur mycket som stämmer.

studentbokhandeln
Detta är kontoret inne på studentbokhandeln
studentbokhandeln
Detta är chefen Sven Erik Svensson och i bakgrunden ser ni min blogg då vi har gemensamt gått igenom vissa delar av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *