Skip to content
Veckomagasinet

Middag med Kissie och andra elitbloggare

Hej kära läsare jag har precis varit på en middag på Miss Clara i Stockholm med några blogg tjejer och ni kommer själva känna igen bloggtjejerna nedan. Ni har säkert följt deras bloggar under flera år. Bla Alexandra Nilsson som driver bloggen Kissie.

Varför vi blogg kändisar har samlats handlar om en stor nyhet som har kommit till Sverige. Jag kommer gå på ett event den 30 oktober liknande Halloween och avslöja vad allt detta hemlighetsmakeri handlar om. Detta event kommer vara i vackra Stockholm som är en välbesökt huvudstad med många turister. Stockholm har alltid varit en favorit med Stockholms slott och gamla stan med massor av fina butiker. Du hittar de godaste köket i Gamla stan dessutom som serveras svensk klassis husmanskost.

Miss Clara hotell och restaurang ligger också i vackra Stockholm. Här hittar du även Drottningholm slott där kungafamiljen bor. Alla kungabarn har flyttat ut så nu finns säkert bara kungen och drottningen kvar. Varje person som besöker Stockholm bör även besöka Djurgården och Stockholms slott. Utan dessa platser i vackra Stockholm så har du inte mycket att komma med som turist.

Först på plats att bli spådd var Alexandra “Kissie” och sedan gick jag igenom alla. Jag känner själv att jag var väldigt träffsäker på vad som just nu pågår i var och ens liv. Jag hade det väldigt roligt och blev kvar i flera timmar då vi fick förrätt, efterrätt och varmrätt. Vi fick välja bland flera olika rätter och allt var supergott. När vi gick hem fick vi med oss en varsin goodiebags. De skämde bort oss riktigt ordentligt så vi alla var mätta och nöjda när vi gick därifrån. När man spår folk så har man tystnadsplikt så jag kan inte gå in på detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *