GI boxen med Ola Lauritzson och Marlene Gustawson

Jag har varit på besök hos Ola Lauritzson och Marlene Gustafsson för ett möte där vi bollar lite idéer med varandra inför framtiden.

Hur detta kommer att ske kommer jag berätta mer om när tiden är mogen för det. Mötet var otroligt givande och jag fick med mig god mat hem en indisk kyckling som höll mig mätt hela kvällen. Det är ju ändå GI mat dvs glykemisk index vilket innebär lång mättnadskänsla.

Snart kommer även ett videklip där ni kommer att upptäcka något roligt. Videoklippet är inspelad här på GI boxens kontor på Sveavägen i Stockholm.

Inom kort ska jag dela med mig av detta klip samt Marlenes bok om hormone och hälsa som alla kvinnor behöver. Ni har mött Marlene förut i bloggen.

Ola Lauritzson, civilekonom med examen från Handelshögskolan i Stockholm.

Ola Lauritzson är en fackboksförfattare med flera böcker om GI-metoden och är ansedd som en av Sveriges främste hälsoentreprenörer. Många av de 17 böcker han hittills har givit ut har översatts till flera europeiska språk.  Lauritzson har också varit TV-kock på TV4 och även medverkat i Kanal5 där han agerade i Den hemliga miljonären. Han är grundare och VD på den digitala vikttjänsten GI Viktkoll och även på GI-boxen, ett företag som erbjuder hemleverans av färdiglagade, nyttiga luncher- och middagar.

Idag arbetar Ola Lauritzson som föreläsare, kostrådgivare och författare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *