Panos Emporio 30 år galan på Fotografiska muséet

Panos Emporio bjöd in mig personligen till sitt event då hans varumärke fyller 30 år. Den hölls på Fotografiska muséet i Stockholm.

I mitt sällskap hade jag bloggare Malen från Malenas Place och bloggaren Vilja Ersson. Jag gick in först av alla då jag var där både som gäst och som media. När all media var samlade så fick resten av gästerna kliva in och kön var superlång.

Som ni vet så har jag färgat håret mörkt och Alexander Erwic som förut drev Finest.se men numera driver Erwik Communication tyckte att jag såg bättre ut i mörkt hår. Om Alexander tycker det då är det så jag bör se ut. Jag var nästan på väg att färga det till rött tills Alexander övertygade mig om att det passade mig med det mörka.

Det kommer fler bilder inom kort då jag träffade massor av folk. Ni får då följa med bakom kulisserna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *