Thomas Ledin berättade en spökhistoria för mig

Jag har blivit så inspirerad av Hässelby slotts inredning att jag nu vill inreda mitt hem som ett slott.

(Fler bilder från invingingsfesten från Hässelby slott kommer snart)
Här ser vi röd vägg på slottet i Hässelby och det passar så fint till ramar av guld. Det är en väldigt tragisk historia bakom tavlan som sångaren Thomas Ledin berättade. Efter den historian om Carl Bonde och vad han gjorde med sin fru så blev jag mörkrädd på slottet för det var bäck svart ute. Det var när vi skulle mingla en trappa ned som Thomas Ledin började berätta denna skräck historia för oss.
Detta har fått mig verkligen att vilja inreda mitt hem på nytt och jag behöver verkligen tapetsera om två sovrum hos mig. Visste du om att dina tapeter och val av färger avslöjar vem du är. Enligt färgterapin så står varje färg för vissa energier som du behöver just nu i ditt liv. Jag tror i varje fall på att man ska välja den färg och form man gillar bäst.

På Bygg Hemmas sida hittar du massor av fina tapeter som är lätta att sätta upp, så för en snabb och effektiv renovering är en personlig tapet ett självklart val!

Du hittar massor av tapeter från Borås Tapeter och nog har dessa tapeter använts i modern tid på olika slott.
Bara namnet pigkammaren som denna modell heter avslöjar att denna tapet fanns på slott i just pigornas kammare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *