Mitt möte med Lulu Carter har ändrat min inställning

Jag mötte Lulu Carter Sveriges kändaste inom inredning på Charity galan och hon har verkligen ändrat min inställning till inredning.

När Lulu Carter ser på film ser hon mer på inredningen än lyssnar på replikerna. Detta har nu påverkat mig till den grad att jag i varje scen av en film ser inredningen och glömmer replikerna och handlingen av själva filmen. Jag väljer numera filmer efter hur fodralet ser ut än vad det handlar om. Jag vill se filmer där de vistas på vackra slott och struntar helt i handlingen tack vore Lulu Carter.

Nu ska jag berätta för er om Lulu Carter och varför jag beundrar denna lady. Hon verkar vara en kvinna med skinn på näsan som står upp för sig själv gällande Martin Timell och karusellen kring Äntligen hemma. Jag beundrar även hennes känsla för inredning. Detta är verkligen en kvinna med god smak så jag förstår varför just hon har lyckats inom denna bransch där konkurrensen är stenhård.

Precis som mig så gillar inte Lulu Carter när inredning påminner om landstinget. Jag har också svårt för inredning som påminner mig för mycket om sjukhusväntrum eller som är för klinisk rent.

Lulu Carter inreder gärna med influencer från Asien och jag undrar egentligen vad hon skulle tycka om att bo i Topkapi slottet i Istanbul som den Osmanska familjen bodde i under Osmanska riket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *