Marknadsföringstips & min Föreläsning Stockholmsmässan

Jag har föreläst på Stockholmsmässan inför en publik om hur jag blev en stor bloggare och vad företagare bör tänka på för att skapa sig fler kunder via sina bloggar. Jag föreläste helt enkelt om marknadsföringstips och andra tips inom nätet.

Salongen var fullsatt så det var för mig hur trevligt som helst att så många ville närvara på min föreläsning. Innan mig så föreläste Anna Nilsson från Business Bloggers om sin bloggskola som även jag har deltagit i.  Jag har även boken “Boosta din business” som är utgiven av flera kvinnor från Qoola qvinnor. Där var och en berättar om sin bästa marknadsföringstips och hur de har lyckts.

Så här står det om Boosta din Business och marknadsföringstips

Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset.

Detta är boken för dig som vill boosta din business. Låt dig inspireras av 30 Qoola Qvinnor som delar sina bästa marknadsföringstips.

Boken tar bland annat upp:
Hur du skriver en marknadsplan
Instagram för småföretagare
Referral Marketing
E-postmarknadsföring
Gerillamarknadsföring
Säljsamtal
Hur du kommer med i media
Hur du använder din blogg som marknadsföringsverktyg
LinkedIn för småföretagare

Ett svar på ”Marknadsföringstips & min Föreläsning Stockholmsmässan”

  1. Hej! Synd jag missade ditt föredrag på mässan. Följer ju din blogg och gillar inläggen. Du skriver bra!
    Själv är jag med i gänget QoolaQvinor dom är en häftig grupp med mycket kompetens. Jag har byggt min webbsida med rätt många av bokens tips och försöker ha en plan för min marknadsföring. Att kunna jobba på nätet och vara platsoberoende är en av mina mål. Häsa och träning går att jobba med över internet, det är ett stort efterfrågar område, men man måste träffas irl också, det blir än mer spännande. Ser fram emot att träffa dig snart!
    Hälsningar
    Susanne Barkvik
    http://www.digitalhalsan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *