Mark Levengood förvånade mig med historier om sin faster

Mark Levengood fick mig verkligen att skratta högt när han berättade en otroligt rolig sak med sin faster.

Mark Levengood är verkligen en person med båda fötterna på marken och med humor. Hans bok är faktiskt till för vuxna även om man tror att det är en barnbok som jag trodde. Först inspelningen bröt Mark när jag sa vad roligt med en barnbok. Han ville då spela in intervjun från början. Så vi höll på några gånger innan Mark blev nöjd med nedan inspelning. Se och njut vilket humor han har.

Jag har träffat Mark Levengood förut tillsammans med andra författare och då gick jag bara fram till honom för han utstrålade sådan godhet. Han avslöjar mycket mer i sin bok om vuxenvärlden och det är en mycket intressant bok. Det är min röst ni hör som intervjuar honom i bakgrunden. Läs även 14 bästa kommentarer av Mark Levengood här.

Utdrag ur boken Solblekt av livet av Mark Levengood

En dag när min fotograf var ute och dök fick han en kallsup och drog in en manet i sin bihåla. Han blev rysligt förvånad. Jag vet ju inte, men kan tänka mig att maneten blev ännu mer förvånad.
Hur man än planerar så kan man aldrig räkna ut vart livet tar en härnäst. Ibland kommer man till sitt mål, och ibland hamnar man i en bihåla. Men gott humör och vänlig nyfikenhet är bra kamrater på färden.
Att läsa Mark Levengood är att stiga in i många nya världar. Vi möter fastighetsmäklaren som ger goda råd i bastun och mormor som samlar sina gallstenar i en burk vid sängen. Vi lär oss att klarinettspelare också kan bli lyckliga och får blicka in i Suzanne Ostens pedagogiska övningar.
Än en gång bjuder Mark Levengood på klokhet, värme och lite galenskap. Tillsammans med Ilon Wiklands illustrationer blir det den vackraste presenten eller boken att själv glädjas åt en ledig stund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *