Programledare Robert Aschberg plåstra om mig när jag blödde

Nu får ni ta del av bakom kulisserna bilder på Robert Aschberg en programledare med hjärta på rätt ställe.

Vad ni missade är när jag gjorde illa mig och började blöda. Robert Aschberg plåstrade om mig och efter det blev han en nationalhjälte i mina ögon. En riktig omtänksam person som jag skulle vilja ha som min skyddsängel i mitt nästa liv.

Inget kan vara så jobbigt som att jobba med tv. Dessa människor jobbar dygnets alla timmar och när de sover drömmer de om dagarna då de jobbade under stress. Om man drömmer om sitt jobb bör man få o.b tillägg för man är faktiskt på jobbet under sömnen också.

Nina Blad har flyttat sin blogg till Mamager.se och är numera helt privat bloggare. Man lyckas bättre som bloggare om man är självständig och privat sedan kan man ta lektioner i Sökoptimering och lära sig hur man marknadsför sig på nätet. För två dagar sedan länkade jag Ninas gamla blogg och då fick hon över 1200 besökare av mig och i dag när folk är lediga hopps jag att hon får ännu mer statistik nu när jag länkar henne. Kom igen alla kära besöka ta och kika i Ninas blogg och följ hennes vardag bland massor av kända ansikten. Hon har 8 barn och flera av dem är kända ansikten från olika svenska filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *