Shenet Sommarmingel kring miljö märkta kläder och kosmetik

JaJag har varit på pressmöte för Shenet som proffsbloggerska och med mig hade jag min fotograf Maria Svensson och Emelie Andersson som är min PR ansvarige.

Jag har en hel team med mig på mina pressmöten på Shenet för att klara av dessa möten. Det är inte enkelt att driva en blogg ensam och för att det ska bli ett bra jobb så får jag den hjälp jag behöver av Team Veckomagasinet som jag kallar dessa två fantastiska tjejerna för.

 Vi har haft Sommarmingel med nätverket Shenet och Svanen, Miljö märkning Sverige bjudit in tv,  modef, företag som är först ut med Svanen märkt kosmetik – Lindex med kroppsvårdsserien Lindex Beauty resp kläder – New Wave Group med nya varumärket Cottover. Medverkar gjorde även Josefin Uhnbom, Provins Mat som anställer kvinnor från världens kulturer och som levererar ekologisk och främst vegetarisk mat! 

Nedan ser ni Emelie (min PR ansvarige för bloggen) med Petra Schagerholm, Svanen

Jag har just nu gäster från Turkiet hemma hos mig sedan i går kväll. Vi ska nu besöka Stockholms Slott, Drottningholms slott och Wasa museet. Jag har varit helt ledig sedan i går och har sett fram emot denna dag att få åka till olika slott och muséer i Stockholm. Jag är mest intresserad av historia oavsett var jag befinner mig. När jag åkte till London och Paris var min första tanke att få veta mer om deras historia. Jag är inte mycket för att gå ut på kvällar och går aldrig ut på kvällarna på någon pub eller liknande. Just utekvällar har aldrig tilltalat mig någonsin i mitt liv. Jag gillar att umgås med människor dagtid och att få lära mig så mycket som möjligt om historia och personlig utveckling.

Jag klarar heller inte av att sitta på ett ställe och dricka öl och har aldrig förstått hur folk kan tycka att sitta still en hel kväll på en pub är något avslappnande och till det dånande irriterande hög musik i bakgrunden. För mig är det självplågeri när jag ser att folk orkar med utelivet och hög musik. Tack och lov är det frivilligt och inget som ingår i någon utbildning att behöva lida på det sättet. Vad hade jag gjort om det ingick i en utbildning att man var tvungen att dricka öl och på det höra på hög jobbig musik. Sedan skrika för att göra sin röst hörd. I stället för att skrika åk hem och tala i lugn och ro vet jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *