Gruppen Roxso på modevisningen

Efter modevisningen fick vi lyssna på en låt av gruppen Roxso som består av Caroline Roxy och Sofie Larsson.

Jag åkte bil från Uppsala till Stockholm för att kunna närvara på denna modevisning med Caroline Roxy och Sofie Larsson. Det var första gången jag skulle träffa Poppe Linge som jag har haft kontakt med via telefon, facebook och mail. Jag hade hoppats få träffa VD för miks och även VD för United Bloggers, men det kommer jag i stället att göra i slutet av juni då jag kommer att besöka Restylane huvudskönhetssalong i Stockholm. Jag kommer nämligen att göra en ny skönhetsbehandling och skriva om det i bloggen.

Äntligen har jag nu ett ansikte framför mig och dessutom en personlighet dvs Poppe Linge. Man vill gärna träffa människor på riktigt när man har samarbete. Jag bloggar ju även för Mikz som är en mobilapp och du kan följa mig genom att sms:a Veckomagasinet till 72 722.

Den 12-13 Juni kommer vännen Tanja Dyredan på Kungsträdgården Park & Evenemang att ha ett event där hon lagar Raw Food. Mer om eventet hittar ni här på Facebook sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *