INBJUDAN TILL SMYGPREMIÄR AV kortfilmen KRASCH

Då var det äntligen dags för oss att bjuda in till smygpremiären kortfilmen Krasch på Slottsbiografen.

I rollerna ser ni Anette Skåhlberg och Joakim Thelin. Detta är en Break a leg production.

Det är vännen Anette Skåhlberg som anordnar detta event och bjuder in mig. Jag är så hedrar över att hon bjuder in mig som gäst till denna premiär som jag ser fram emot.

Vi kommer att samlas i foajen och bjuder på alkoholfri cider och tilltugg. Sedan visas filmen, berättar lite om varför vi ville göra den och visar filmen igen. Vi beräknar vara klara senast 19.00.

Anette Skåhlberg och Joakim Thelin OBS! I filmen finns scener som innehåller blod och våld. Känsliga tittare varnas. 15 årsgräns.

Jag är inte känslig för har man som mig sett filmen 50 Shades of Grey så finns det inget mer man kan frukta gällande våld på film. Jag tål mycket när det gäller en film så jag tror nog att jag kommer att tåla denna också. Jag har sett Warrior med Anette Skåhlberg och Claudia Unda och den var helt suverän aldrig sett något liknande i mitt liv på teatern. Därför vet jag att när det är Anette inblandad så blir inget fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *