Mafioso AB som drivs av Dominika Peczynski

Jag brukar få inbjudaningar från Dominika Peczynski som driver PR byrån Mafioso AB.

I morgon är jag åter i Stockholm för att få prova en helt ny maskin som är till för våra fettceller och just nu är det enda jag är intresserad av. Jag vill nämligen bli av med mina sista kilo för att nå mitt idealmål. Jag hoppas även att vi får prova maskinen när vi väl är där. Jag kommer även på plats möta andra som driver event företag, vilket jag ser väldigt fram emot. Vi kommer att befinna oss på Miss Clara Hotell i Stockholm.

Förra veckan var jag på Hilton Hotell och jag tyckte inte att den var så fin som det låter på namnet. Då var det Ticket pressfrukost och nu är det något helt annat på ett helt annat hotell.

Jag gillar event med Dominika Peczynski dom brukar bli väldigt lyckade och man möter alltid så mycket intressanta personer på dessa PR möten. Jag åker mycket tidigt på morgonen för vi ska först äta frukost på Hotellet sedan blir vi presenterade för en helt ny maskin inom skönhetsindustrin. Jag ska avslöja mer om dess namn och funktion efter mitt möte.

Ni kommer snart se fler bilder av Dominika Peczynski och vilken maskin det är jag talar om. En maskin som man går ner i vikt av kan det bli bättre? Tänk att slippa banta och räkna kalorier och kunna unna sig något gott och sedan använda maskinen vid behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *