Yoga på Yogayama som drivs av Estelle

Är du nyfiken på Yoga så kan jag avslöja att det har kommit ut en ny tidning som bara handlar om Yoga nämligen Yoga World.

Vi träffades tidigt kl 08.15 och fick prova på yoga fram till kl 09.30. Sedan fick vi en fantastisk frukost serverat på överplan inne på Yogayama. Det är Estelle som är VD för denna yogacenter som ligger på Jungfrugatan i Stockholm. Väldigt centralt och bra läge nära till allt. Det finns så mycket inom yoga som jag aldrig förut har provat på och nu fick lära känna det bättre.

Nedan ser ni Estelle som är VD och det första jag sa till henne är “hur känns det att inte vara ensam med namnet Estelle längre?”. Tanke på att nu finns det en prinsessa som också har namnet Estelle. Estelle berättade då hur media hade ringt upp henne och frågat angående namnet.

Yogayama är skandinavients största yogacenter och i mars öppnar en ny studio i Hammarby Sjöstad. Yoga är 5 000 år gammal träningsform och utövas i dag av en halv miljon svenskar. Detta förstod Estelle att det skulle bli ett bra affärsidé och hon hade rätt. På Yogayama Sjöstaden kommer man att erbjuda yogaklasser för alla nivåer. Allt från daglig mysoreträning till hahta yoga, yin yoga, meditation, garvidyoga, föräldrar och barnyoga, personlig träning, fördjupningskurser, internationella workshop och Yogayama Teacher Training.

Vill du veta mer om Yogayama och Estelle kan du besöka min mobilapp på mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72 722.

I Goodibagen fick vi med oss tidningen, produkter från Weleda och massor av nyttiga drickor och ätbara saker som är ekologiska. Jag ser på Estelle att hon har inte förändrats något på flera år och ser likadan ut sedan 20 år tillbaka. Hur gör hon har jag undrat? I dag fick jag svaret att hon lever nyttigt och tänker på vad hon stoppar i sig. Hon var dessutom mycket längre än vad jag hade förväntat mig en typisk mannekäng tjej helt enkelt. Denna dag har fått mig att tänka mer på vad det är jag stoppar i mig och kommer verkligen att läsa igenom hela tidningen för att blir inspirerad. Något bra som jag läste om i tidningen när jag bläddrade lite snabbt var ” Gör ingen skada, men ta inte skit” fint sagt av Rachel Brathen som är från Uppsala.

Jag vill inte skada även om jag ibland behöver få vara ensam under min resa. Det kommer perioder i livet då man behöver vara ensam för att reflektera över sitt liv. Att jag ibland kan behöva vara ensam handlar inte om andra människor utan det handlar om att min tid inte räcker till.

Ett svar på ”Yoga på Yogayama som drivs av Estelle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *