Sabinas tackbrev taget från Bröllopsmässan

Som taget från en riktig Bröllopsmässan

I somras var jag på bröllop mellan Sabina och Robert och jag har fått hem tackbrevet.

Sabina tackar också för hur jag beskrev hennes bröllop i min blogg när hon gifte sig i somras. Alla som var Sabina nära var inbjudna till detta fantastiska bröllop. Detta var det vackraste bröllop jag hade varit med om. Hon och Robert hade verkligen planerat in i minsta detalj för att gästerna skulle ha det så roligt som möjligt. Jag och min svägerska Sandra dansade hela natten lång på efterfesten med Sabina. Jag tror att detta var det mest kostsamma fest jag någonsin har varit på och jag har varit på många kan jag tala om för er.

Den riktiga Bröllopsmässan finns för dig som planerar att gifta dig eller känner någon annan som är på väg att gifta sig. Då kan du få inspiration till hur ditt bröllops ska planeras, vilka länder du kan resa till och hur du ska bo. Ett giftermål är som en livstolpe i livet och denna dag är kanske din bästa dag. Man kommer aldrig i sitt liv sluta inspireras av vackra bröllopsbilder och vilka orter man kan resa till för sin bröllopsresa.

3 svar på ”Sabinas tackbrev taget från Bröllopsmässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *