Finest och andra bloggportaler för bloggare

Finest är en portal jag brukar gå in på för att se nyheter som sker kring Stureplan.

Nu på senare tid så har jag träffat massor av finest bloggare och det jag kan sakna med just Finest är att de inte kan lägga in banners på sina bloggar. På blogg.se kan man lägga in banners och andra reklam om man vill samarbeta, men detta är en omöjlighet på finest. Just nu följer jag bloggaren Emma Thorsell som också bloggar på finest och är chef på EM event. EM event har som ni ser på namnet event där de bjuder in stora bloggare, paradise hotell deltagare och många andra kända personer in till sina event.

Nu på onsdag så är jag inbjuden till Ticket pressfrukost på Hilton hotell i Stockholm och då kommer jag ha med mig Emma Thorsell som min gäst och min PR ansvarige Emelie. Jag brukar när jag är i Stockholm försöka hinna med flera möten när jag ändå är i Stockholm. Den 17:e mars är jag åter i Stockholm för ett spännande event som jag avslöjar senare och senare samma dag kommer jag ha två möten till. Jag försöker vinna tid och planerar in så mycket som möjligt på dagarna så att jag kan känna mig lite friare på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *