Vill du att din blogg ska växa & designnat

Designnat med Soulstyling denna gång om min blogg med Marina Thorselius,

Marina har gjort en andlig vägledning vad jag skulle behöva för att få bloggen designnat och att utöka min bloggstatistik. Jag är största bloggaren i Uppsala och toppar även den Svenska listan. Vad jag vill är att bli största bloggaren i Sverige och jag vet att jag är på god väg dit. Det är inte vad andra tror om mig som har gjort mig större utan det är vad jag själv tror om mig själv som är min framgångsteori. Jag tror att har man en bra designnat blogg så kommer det att ordna sig.

Nedan kan ni läsa om hur Marina Thorselius har kommit fram till. Är du själv bloggare och skulle vilja komma i kontakt med Marina för din blogg eller för en annan karriär du är ute efter så når du henne på

Företagsreading Veckomagasinet

När det gäller bloggen så ser jag det som att det skulle vara en fördel för dig att ha gästbloggare. Var noggrann med vilka du ber gästblogga. Se till att det ger något extra till dina läsare om vad just den personen skriver om. Så det är viktigt att du verkligen lär känna dina läsare. Vilka läser din blogg, vilken åldersgrupp, vilka intressen har dom? Dags att göra lite undersökningar.

Utefter det kan du välja dina gästbloggare. Så det verkligen ger ett medvärde till dina läsare. Din blogg är uppbyggd med ett stort hjärta och du vill andra väl och delar gärna med dig av dina läsare. Men jag känner att du håller dig själv tillbaka lite grann här också. Jag ser det precis som när vi gjorde din soulstyling att du kan gärna ta för dig lite mer.

Precis som när det gäller din Soulsyling så ser jag att du gärna kan sticka ut med något mer färgstarkt på bloggen. Dags att lägga in en ny header som är lite mer färgstark. Jag känner verkligen att du ska kliva fram mer och vara den färgstarka kvinna du är.

Jag känner att din blogg behöver bli lite mer färgstark, för att ta ytterligare ett steg när det gäller att få fler läsare och mer uppmärksamhet. Här gäller det att synas lite mer och inte ha en för låg profil. Behåll ditt stora hjärta, dela med dig av andras företagande. Håll den positiva och kärleksfulla atmosfären där, men våga att synas lite mer, sticka ut från mängden. Du är en färgstark person och låt det synas lite mer även i bloggen. Genom till exempel starkare färger. Någonting nytänkande. Think outside the box.

Lär känna dina läsare och deras intressen. Så att dina läsare vill titta in varje dag på din blogg.

Vad känner du i ditt hjärta, vad vill du förmedla i bloggen? Vad är syftet med att du bloggar?

Vad är målet med ditt bloggande. Bli tydlig med dig själv och dina intentioner kring bloggen. ( Använd dig av Pia Anderssons bok)

Här nedan ser ni boken Stärk ditt varumärke ingen annan kan göra det åt dig av Pia Andersson med mig på omslaget.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *