Varför ska man nätverka?

Anna Lena Tegebro om att nätverka & Cafe Moe Joe

Glöm aldrig att ett nätverk är viktigt för att skapa så goda kontakter som möjligt. Bästa sättet är också i din egen stad för att förr eller senare kommer du att lära känna alla. Ingen kommer att vara främmande då alla ingår i samma nätverk oavsett vilka nätverk de börjar med. Mitt allra första nätverk var Uppsala affärsnätverk och nu har jag gjort en logga för oss som jag hoppas de andra ska rösta fram som vår logga. Det hade för mig blivit en ära om min logga vann då jag har bott i Uppsala i hela mitt liv.

En nätverkare jag anser är duktig på att nätverka är Jennie Forsén. Hon vill så gärna lyfta upp oss andra och få oss att tro på oss själva. Hon tar plats på ett proffsigt sätt! Jennie är även duktig på att förmedla kontakt mellan nätverkare som hon tror skulle kunna dra nytta av varandra.

När jag gick ut från Lunchnätverket som hölls på 7 helvetets gluggar ringde Tv 4 mig. Jag kommer att få vara med i tv igen och jag avslöjar senare vad det handlar om denna gång. Jag tog samtalet medans jag var på väg till Café Moe Joe´s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *