Hur du kan förverkliga en uppfinning steg 1

Steg 1 i min uppfinning var att övertyga min mentor Annika Winell om att min uppfinning är något mänskligheten behöver.

Jag började med att övertyga henne om min uppfinning och hon har godkänt den som en bra uppfinning. Steg två blir att söka upp en partner som också delar samma vision som mig som redan är verksam och behöver utöka den. Jag har även två personer som är tekniker som ska hjälpa mig med denna tekniska utrustning. Alla som får ta del av min uppfinning måste skriva på ett sekretess avtal.

Annika sa att det hon rekommenderar sina uppfinnare är att de ska ha en partner som brinner för samma mål om uppfinningen. Detta är något du behöver lägga på minnet som uppfinnare att folk i din närhet kan bli glada för din skull, men ingen blir så glad som den du samarbetar med.

Vi träffades på Ångströmslaboratoriet för att jag hade ärenden i denna byggnad innan mötet.

Annika Winell driver företaget Spegelzoom by AWUM som är förstoringsspeglar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *