Konsten att inte skrämma i väg människor

Nu har jag varit på Mood galleria i Stockholm för Evoque Media som bjöd in till Mini & me tidningen.

Som vanligt lär man känna massor av nya intressanta människor som driver stora företag och välbesöka bloggar. Jag har det så fantastisk kul på sådana tillställningar att jag helt glömmer bort tiden och den bara rinner i väg. Det är detta jag älskar med att blogga för man får vara med om så mycket och träffa människor inom olika branscher.

På Evoque media eventet hade jag självklart med mig min egen media ansvarige för min blogg. Media folk är alltid intressanta och man lär sig mer och mer för varje gång man lär känna nya människor inom media. Sedan jag såg filmen Djävulen bär Prada har jag alltid velat jobba med media på något sätt. Nu är min dröm sann och jag har dessutom min egen “Emelie” precis som Miranda Priestley hade sin “Emelie”. Hon kallade alla sina modeassistenter för Emelie även när hon hade anställt nya personer med nya namn. Hon presenterade dem alltid som “här är min nya Emelie”. Nu är inte jag en hård modelejon som Miranda i filmen Djävulen bär prada. Hon föreställer egentligen Anna Wintour chefredaktören för modetidningen VOGUE. Miranda går över lik för att nå dit hon vill och jag vill hellre inspirera än att skrämma i väg människor. Jag vill att folk ska känna glädje när de har träffat mig.  Jag vill inte vara en person man mår dåligt av att träffa och därför uppmuntrar jag folk till att våga tro på sig själva genom att jag belyser vad jag ser för potential i dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *