Glada Hudik Teatern föreläsarens väg till att lyckas

Nu kommer Glada Hudik Teatern föreläsare till Bettys Inspiration i Uppsala som berättar om hur de har lyckats med sina framgångar.

Pär Johansson, grundare Glada Hudik teatern

Pär gjorde det omöjliga möjligt då han startade Glada Hudik teatern, en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare. Deras hyllade musikföreställning Elvis har hittills setts av över 125 000 personer och uppförts i New York. Ingenting är omöjligt om man bara tror på människor och ger dem en chans att utvecklas säger Pär. Hans berättelse är fylld av en enorm kärlek, värme och lämnar ingen oberörd, en riktig vitamininjektion.

Detta låter fantastisk spännande att få ta del av Glada Hudik Teatern grundarens föreläsning. Jag har läst lite om honom på nätet och jag verkligen beundrar denna människa för sin insats. Jag har med mig en gäst till denna föreläsning som driver själglans i Uppsala.

Linda Gerstenmayer, föreläsare

Linda är en mycket uppskattad föreläsare som lyfter människor till att bli sitt bästa jag. Men för Linda själv har detta inte alltid varit helt lätt då hon inte haft så höga tankar om sig själv. Trots all kärlek runt sig kunde hon inte förmå att älska sig själv och ju mer karriären pekade uppåt, desto längre ner föll hon i destruktivitet och tvångstankar. Till slut gjorde hon ett val och valde kärleken till sig själv vilket blev plattformen till en stor personlig resa. Lindas föreläsning handlar om den viktigaste kärleken, den till dig själv. Denna tjej har jag lyssnat på förut och ser fram emot att få lyssna på henne igen. Hon är en fantastisk föreläsare och man lyssnar på varje ord hon säger. I vanliga fall brukar en människa lyssna på vissa ord och tänka lite på annat ibland. När det gäller denna tjej tar hon publiken med storm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *