Hemma hos sångerskan Dominika Pezynski

Jag  har varit hemma hos sångerskan Dominika Pezynski som numera driver PR byrån Mafioso på lunch och smakade på Georges Duboeufs Beujolaisviner.

Beujolais föddes 1933 i en vinodlarfamilj norr om Beaujolais i Frankrike. 1964 slog han upp dörrarna för Les Vins Georges Duboeuf. Vi fick träffa sonsonen Adrien Duboeuf Lacombe.

Det kommer snart fler bilder på kocken, vinproducenten och andra gäster som var med oss. Jag hade även med mig Maria Svensson från Uppsala som är medium och ett medium blir alltid populär där det finns massor av tjejer.  Jag hade det fantastiskt roligt och detta vet jag att även mina gäster hade som jag hade med mig hem till Dominika i centrala Stockholm. Gud så vacker våning hon bodde i med en kran formad som en anka.

Dominika har en fantastisk figur jag gillar hennes former och mer om det kan ni se i denna video där man får se henne i en söt gul bikini. Give my Life heter låter och jag tror att det är en cover. Detta är tiden då hon sjöng i den populära gruppen Army of Lovers med bl.a Camilla Henemark. I videon ser ni Camilla som någon typ av drottning som jagar och vill piska dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *