I dag är det premiär för Världens bästa Johan Petter

I dag är det premiär för dokumentär om mannen som uppfann skiftnyckeln.

Dokumentären är gjord av och heter Världens bästa Johan Petter. Jag blev inbjuden till båda premiärerna, men har inte kunnat närvara på dem. Jag kommer i stället träffa regissören bakom dokumentären Leif Arne Malm nästa fredag tillsammans med min högra hand Emelie som också är press och media ansvarig här på bloggen veckomagasinet.

I dokumentärens slut tackar Leif Arne bl.a Veckomagasinet, Leilas Secondhand, Enköping Museum, Rickard Buråker Webra, J.P Museum och Leversta Torparen Ivan Karlsson.

Jag ska nämligen få gäster från Stockholm och lagar kyckling med fyllda apelsiner. Mina gäster är från Casino i Stockholm.

Jag älskar museum och det skulle vara kul att gå på ett museum med leksaker. Har ni barn så kan ni även besöka hemsidan som gör ekologiska kläder för barn med fantastisk bra kvalité. Namnet visar ju att kläderna är slitstarka för det heter nämligen Geggamoja. Fantastiskt namn på något som har med barn att göra. De stödjer även BRIS som står för Barnens rätt i samhället. Du kan också få nyhetsbrev på din mobiltelefon om du sms:ar geggamoj till 71115.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *