Elisabeth Massi Fritz kändisadvokat sista bild

Här är sista bilden på mig och advokaten Elisabeth Massi Fritz på Hotell Rival som ägs av .f.d sångaren Benny Andersson från gruppen ABBA.

Klara K ha sin Klara K dagen varje år och denna gång hade vi det på Hotell Rival som är på Södermalm i Stockholm.

Det var massor av företagare som hade erbjudanden som vi kunde välja bland. Martina Bonnier sålde sin bok Martinas Mode. Alexandra Pascalidou hade sin bok som hon signerade och som bara kostade 50 kr. Den första föreläsaren var Elisabeth Massi Fritz. Jag såg att medans Elisabeth Massi Fritz föreläste hälsade hon på en tjej som satt framför mig och jag kunde då inte känna igen Alexandra Pascalidou för hon ser helt annorlunda ut på bild och verklighet. Jag kan säga att om ni tycker att Alexandra är fin på bild så ska ni se henne i verklighet hon är desto finare i verklighet. Vissa människor ser bättre ut på bild och vissa är finare i verklighet.

Alexandra hade för två timmar sedan landat i Sverige för att hon hade varit i USA. Jag skulle vilja åka till USA, men inte för att shoppa utan för att spela golf. Jag har aldrig spelat golf i mitt liv och jag har hört att det är en sport för lata personer. Tanke på att de åker i en liten bil till platsen de ska spela på och rör sig långsamt medans de spelar. Jag kan inte riktigt kalla det för en sport. I så fall borde bloggandet också vara en sport tanke på vilken motion mina fingrar får när jag skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *