Martina Bonnier chefredaktör för Damernas värld

Jag har träffat Martina Bonnier som är chefredaktör för Damernas värld.

Att bli chefredaktör för en sådan stor mode tidning kan ju inte vara det lättaste här i världen. Martina Bonnier hade på sig en fin maxi klänning som hennes kollega hade skapat åt henne och med puffärmar som hon senare visade upp sig med. Jag berättade för Martina Bonnier om att skönhetssalongen Swedish Beauty vill ha ett samarbete med henne och sälja hennes böcker. Jag fick då visitkort som jag ska ge vidare till innehavaren för skönhetssalongen.

Jag åkte till Stockholm tillsammans med Janet Sandberg för att träffa Martina Bonnier och se hennes nya bok. Jag har redan en bok av Martina Bonnier som heter Fashionista som jag fick tillsammans med skönhetsbibeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *