Elizabeth Massi Fritz kändisadvokaten & jag på Hotell Rival

Jag har även träffat kändisadvokaten Elizabeth Massi Fritz på Hotell Rival för klara K dagen.

Advokaten Elizabeth Massi Fritz berättade om kvinnans roll i samhället och gick in på hedersrelaterade brott. Hon blev känd över en natt då hon var advokat åt Pela Atroshi som blev mördad. Senare såg jag henne även i tv efter mordet på Fadime Sahindal då hon intervjuades.

Elizabeth Massi Fritz har fått massa utmärkelser bl.a Kungliga sällskapet Pro Patrias. Hon var uppmärksammad på brottmål som våldtäktsmålet mot plastikkirurgen och polismästaren Göran Lindberg. Hon var även expertkommentator åt SVT under rättegången mot den norske terroristen Breivik.

Det var fantastisk att lyssna på henne och följa hennes resa som ung syriansk kvinna som har lyckats trots så många svårigheter att vara kvinna och invandrare. Elizabeth Massi Fritz är född i Sverige.

Man kan säga att blogg 009Elizabeth Massi Fritz är första hjälpen för utsatta kvinnor. Att kunna hantera första hjälpen är viktigt för människor. På Gofirst aid kan du läsa mer om första hjälpen. Du kan beställa på den sidan för endast 300 kr, vilket jag anser är billigt för att du kan faktiskt rädda liv. Gör som Elizabeth Massi Fritz rädda liv och att rädda liv börjar i ditt eget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *