Alexandra Pascalidou mötet på Klara K dagen

Alexandra Pascalidou var en av de fantastiska föreläsarna på Klara K dagen på Hotell Rival i Stockholm.

Jag upplevde Alexandra Pascalidou väldigt jordnära tjej med båda fötterna på jorden. Jag föredrar att ha båda fötterna på jorden, men aldrig samtidigt det är mitt motto. Jag verkligen beundrar Alexandra Pascalidou för hur hon har lyckats hålla sig så ung trots så många jobbiga gubbar som hon har mött på vägen.  Alexandra Pascalidou hade varit på en riktig lyxig fest i USA där alla hade ett s.k lyxigt förflutet.  Alexandra Pascalidou svarar med att hon vet vad riktig lyx är och det är tex att äta pizza en gång om året på pizzarian i Rinkeby. Visst är det lyx för något man gör varje dag kan inte räknas som lyx längre.
Man kan inte känna någon lyx känsla för något man tar för givet enligt Alexandra, vilket jag kan hålla helt med om. Hon har hela tiden blivit anklagad för att vara provocerande som om det vore hennes problem vad andra människor känner. Hur kan man belasta henne för att andra människor är så svaga. Att bli provocerad är också en svaghet som folk själva måste ta ansvar för enligt mig.
Alexandra Pascalidou berättade även när hon blev hotad av nazisterna med motiveringen att hon förstörde svensk jul. Som om julen vore något svenskt tilläger Alexandra Pascalidou.

En tanke om “Alexandra Pascalidou mötet på Klara K dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *