I morgon är jag inbjuden för ett nytt klädmärke & kändisfest

Jag kommer att befinna mig i Stockholm hela dagen i morgon från kl 11.00-21.00 på kvällen.

Först är jag på Hotell Rival med Klara K affärsnätverk och vi kommer då att få shoppa med erbjudanden och få julklappar. Samtidigt kommer jag att få träffa massor av kända ansikten som Alexandra Pascalidou, Elisabeth Fritz och Martina Bonnier från Damernas Värld.

Kändisfest 1: Sedan blir jag inbjuden på Melt Bar av Army of Lovers sångerskan Dominika Peczynski. Jag hoppas då som sist få träffa hela skådespelargänget bakom serien torpederna i morgon.

Kändisfest 2: På kvällen kommer jag att vara på för lanseringen av ett helt nytt koncept och klädmärke. Det bli både mingel och mat för gästerna.

Är du som jag ofta på kändisfest då är du också en som älskar att shoppa. För folk som är på kändisfest brukar alltid vara uppklädda för att synas. Jag köpte en ny klänning på Zara Woman för att ha på min kändisfest som jag tyvärr har glömt på jobbet. Jag får använda den klänningen på en annan kändisfest i stället.

Jag åker tillsammans med min högra hand Emelie Andersson som driver bloggen mediamamma. Vi båda älskar att shoppa och få med oss goodiebags från olika ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *