Detta visste du inte om marknadsföring över nätet!

Jag har varit på ett företagshus i Håbo i närheten av Skolkloster och träffat mina sponsorer som har gjort filmen om min marknadsföring.

Nedan ser ni kvinnan bakom texten för min film. Sponsrad av företaget Pajari som drivs av Anita Norberg. Nedan bjuder jag på filmen om mig som handlar om marknadsföring på nätet och varför det är ett bra alternativ till dagstidningar.

När du annonserar i en dagstidning så bläddrar folk oftast förbi din annons som är klumpad med massor av andra annonser. I en blogg så uppmärksammas din annons av genuint intresserade läsare. Anita Norberg och Yvonne Silversten har tillsammans gjort denna film.

Visste du att marknadsföring på nätet stiger med 25 % per år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *