I din kvarter en bok av Jenny Jacobsson

Jag läser otroligt mycket böcker och skulle inte kunna ha ett liv utan. Att läsa är som att resa.

Jag läser mest böcker inom vetenskap och kvartfysik. När jag tittar på tv väljer jag kunskapskanalen och naturfilmer om djur. Jag är som en svamp som suger upp all information och kunskap som finns. Vad jag än äter så slår jag alltid upp för att se vilken nytta det har för kroppen. Därför kan jag mycket om all näring vi stoppar i oss. Ställer någon mig fråga om hälsa så har jag alltid massor av svar. Detta är en bok som ger mig kunskap för jag får läsa om hur en annan människa lever sitt liv. Jag har precis börjat läsa och ska inte avslöja allt för mycket än.

I din kvarter av Jenny Jacobsson

Vad vet du om dina grannar? Är deras liv bättre än ditt? Den lyxiga bilen och den putsade fasaden de visar upp, är det bilden av det perfekta livet?

Viggo är 37 år och är nyhetsankare på tv4. Tillsammans med den galet vackra Melissa har de Kevin 5 år. Melissa må vara vacker som en dag, men hon har ett nattsvart temperament. Viggo tampas varje dag med frågan om han ska lämna sin våldsamma fru eller stanna för Kevins skull.

Viggo får allt svårare att dölja sina blåmärken. Han slits mellan viljan att leva och dö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *