Tv programmet Jagad av hundar tv 3 bakom kulisserna

Vad fick Emelie att bli så rädd?

Programmet Jagad av Hundar går ut på att tre vänner en av dem är min brorsdotter Emelie Bergsted, ska ta pengar och fly. När de är på väg att fly släpps hundar lösa som försöker grabba tag i väskorna. Emelie var överlägset duktigast och fick med sig hela 100 000 kr.

På sin storasyster Sabina Bergsteds bröllop bar Emelie flera kreation och nu förstår vi släkten i efterhand var pengarna kom i från. Emelie håller på att utbilda sig till tandläkare och är den som löser situationer. Hon är riktigt grym och man luras lätt av hennes söta ansikte som påminner om en söt macaron.

Detta inlägg skickas som pressmeddelande till olika redaktioner runt om i Sverige för att man ska uppmärksamma hur duktig Emelie var.

Det var inte vampyrer, spöken eller något annat utan det var fjärliar. Jag tror att man på något sätt har frågad hennes vänner vad Emelie är mest rädd för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *