Dominika Peczynski (Army of lovers) bjöd in mig för lansering whiskeyn Black Velvet Toasted Caramel

Vi var på Melt Bart i Stockholm/Södermalm för pressmöte, mingel och lanseringen av den nya whiskeyn Black Velvet Toasted Caramel.

Melt Bart hade en Burlesque inredning a lá bordell romantik från ca 1700 talet. Det var dekorerat med kvinnoben till lampor, spets och tyll. Det var verkligen som att kliva in i en bordell från 1700 talet. Verkligen lyckad inredning för att skapa rätt atmosfär.

Bland gästerna fanns även Miss Inga och bloggkändisen Atousha Pink som just nu har ett tv program som heter Tidsjakten, som hade premiär i går kväll. Sveriges största eko bloggerska Tanja Dyredand kommer jag att möta i Uppsala och jag ser fram emot hennes besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *