Det var en gång en flicka som hette Sabina Bergstedt (Del 2 av 3)

Denna flicka var en cirkus arrangör som barn, det var i varje fall vad jag kallade henne för när hon var barn.

Sabina var ett påhittigt barn och var dessutom en god lyssnare. När hon var 4 år gammal lärde jag henne gånger tabellen med socker bitar. Där Sabina fanns så fanns även en livlig fantasi. Så var även bröllopet för när man precis klev in i Herrgården i Länna så var det som att kliva in i ett museum. Ett museum som handlade om Brudparet Sabina & Robert.

Man fick se bilder av deras liv. Vi fick se film ur deras liv och gjorde frågesport om deras liv. Det kändes som att kliva in i en sagovärld som bara handlade om dem och deras släktingar. De hade skrivit upp alla gästers personligheter på anslagstavlan. Man fick helt enkelt läsa sanningen om sig själv hörde jag en av gästerna säga.

Detta var slutet på Del 2 och Del 1 hittar ni här. I morgon får ni ta del av sista delen som är del 3. Där finner ni bl.a hur Sabina blandade två kulturer och fick en kulturchock och inte en kulturkrock. To be continued…………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *