MentorRing med svensk uppfinnarförening

Nu är jag med i MentorRing och svensk uppfinnarförening tillsammans med andra duktiga kvinnliga företagare som har nya sprudlande idéer.

Vi hade föreläsaren och VD Alexander Kinigalakis (ursprung från Grekland) från Drivhuset som visade oss hur vi skulle dela upp vår idé i 9 olika steg.

Jag har förut nämn att jag är på väg att skriva en bok och är även inne i något helt nytt vid sidan om boken. För detta ingår jag tillsammans med två olika kollegor i MentorRing som egentligen är beläget i Stockholm.

Vi fick alla skriva under massor av papper p.g.a inga idéer ska stjälas eller användas på något annat sätt. Därför kan jag i bloggen inte dela med mig av andras idéer, men jag kan säga att jag har lärt mig massor av nya saker som jag kommer kunna ha nytta av i mina två nya verksamheter som jag kommer att driva tillsammans med mina fantastiska kollegor Marica Eriksson och Ulrika Wallin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *