Så fuskar dom på Bloggportalen enligt Magnus Bråth

Bloggportalen är Aftonbladets stora bloggportal och Magnus Bråth (som också är skribent på den här bloggen) avlöjar i sin blogg hur det går till när storfuskarna fuskar på Bloggportalen.

Knepet är lika enkelt som det är fult och genialt. Fuskarna ser helt enkelt till att deras namn eller en annan passande sökfras hamnar på de mest populära sökningarna genom att själva skicka trafik till sökresultatet.

Det här kan göras genom att man länkar till det och skickar sina egna besökare dit eller att man får tag på trafiken någon annan stans ifrån. Ett väldigt lätt sätt att snabbt få massor av besökare till bloggen. Frågan är om det är vidare etiskt. Det handlar om helt vanligt fusk och sökningarna behöver inte alls vara särskilt populära egentligen.

Ett svar på ”Så fuskar dom på Bloggportalen enligt Magnus Bråth”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *