Min dag med Thomas Dileva & nya stjärnskottet David Graves

 

 Thomas Dileva tyckte att jag verkade vara hyperaktiv av mig han bad mig lunga ner mig och ta till mig de buskap han kom med.

Jag blev genast lugnare och sluta springa omkring som jag är van att göra. Thomas Dileva  är den coolaste människa jag har mött i mitt liv. Thomas Dileva både sjön och dansade. Jag kan inte hans sånger men jag dansade, men inte så bra pga av att jag fick ryggskott så fort jag kom fram.

Han sjöng “Vad är frihet?” den har en sådan vacker text helt suverän. Han sjöng också “Mirakel”.

Det bjöds på vegan mat som Thomas Dileva privata kock Peggy Madine hade lagat.
Thomas Dilevas gitarr & tofflor
Kan ni tänka er attThomas Dileva uppsala skriver med ljus & kärlek samt Hertiginnan af Uppsala på på CD avsedd för en Hertiginna så klart, coolt va?
När jag och den nya stjärnskottet satt på golvet och pratade berättade han för mig att Thomas Dileva har hjälp honom med hans skiva som han ska ge ut. Jag berättade för honom om en musikproducent (Soundfactory) som är en nära vän till mig som han kunde kontakta också. Han sjöng för mig och det var så kul och så härligt. Hans röst är kanon även live.

Nedan David Graves med låten Vegeterian Girl. Det går inte att ladda ner från youbue längre. Gå in här för att lyssna på David.

Jag har blivit inspirerad av Krishna och Thomas Dileva till den grad att jag har konverterat till det andliga helt och hållet.

42 svar på ”Min dag med Thomas Dileva & nya stjärnskottet David Graves”

 1. Åh ser ut som du haft en fint bra och mysig dag.Maten såg riktigt underbar ut.Hoppas att dagen var som du förväntat dig.Ha en fortsatt trevlig kväll.

 2. det har jag väl aldrig sagt att man ska? sa ju att vi gjorde feeel.. vi skulle göra en sallad till maten och hade bara den skålen..

 3. SV: jag vet nu idag att felet var hos dom och att dom var sjuka, men det sätter ändå sina spår. jag pratar regelbundet med en psykolog och har gjort dte i flera år nu. tack för omtanken 🙂

 4. Hejsan! Fin blogg du har (a)

  Gå gärna in på min blogg också och bedöm fulaste/snyggaste frisyren på Cameron Diaz!

 5. Kul att du gillade Dileva!

  Kommer ihåg när jag hängde i Gävle och han sprang omkring med sin lock i pannan.

  Sååå lik min bästis Rinas pappa!

  Det var tider det!:)

 6. om du har så mycket pengar.. köp en kofta i en större storlek.. mycket mer smickrande med kläder som passar 🙂

 7. "Kan ni tänka er att Dilvea skriver med ljus & kärlek samt Hertiginnan af Uppsala på på CD avsedd för en Hertiginna så klart, coolt va?" för det första, han heter DILEVA inte Dilvea. och han skrev inte "ljus & kärlek", det står ju ljus & lycka!? du är för fan skadad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *