Zoul Fish & Spa på Hotell Linné en upplevelse du inte har råd att vara utan

Jag har varit på Zoul fish & spa på Hotell Linné och har aldrig i mitt liv varit med om en liknande upplevelse som jag måste bara få dela med mig av.

fish spa
Jag blev varmt mottagen av Zara Bejmyr. Det första hon gjorde var att ge mig en ansiktsbehandling, peeling, mask och massage.
fish spa
Efter behandlingen med mitt ansikte fick jag sitta med båda fötterna i en skål med rosor. Detta tror jag för att fisken som ska äta på mina fötter inte ska må dåligt och för att jag skulle få koppla av.
fisk fish spa
If you can Dream it you can live it, står det på bordet. Detta har med attraktionslagen att göra. Kan du visualisera det så kommer du även att få uppleva din dröm. De bjöd på frukt drickor, choklad och massa olika frukter medans fötterna var i rosenbad.
hotell linne fisk fish spa
De hade skrivit Välkommen Anne von Porat på den svarta tavlan och detta gjorde mig superglad. Tänk att få ett sådant personligt och varmt bemötande.

DSC_0027

fisk spa fish
Låt dina fötter få en pedikyr utförd av Garra Rufa-fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Känslan är mycket behaglig och kan jämföras med att doppa fötterna i bubblande Champagne. Fiskarna har också en läkande förmåga för din hy.
uppsalas största bloggare
Efter fisk spa fick jag sitta i denna gungstol för att avsluta det hela med fotmassage. Man blev omhändertagen från det att man kom in tills det att man kom ut. Zara Bejmyr får 10 av 10 möjliga poäng av mig som Uppsalas största bloggare.

I Vilket fall som helst så jag kände jag mig som en kunglighet från Osmanska riket 1500 talet när tjejerna var färdiga med mig. Så jag hoppas nu att fler kungligheter ska hitta hit och unna sig en riktig lyxig behandling.

haseki sultan mahidevran hurrem
Min blåa klänning tillhör Hurrem Sultan en osmansk drottning som hade givit Zara Bejmyr 10 poäng av 10 som historiens mäktigaste drottning. Kvinna till vänster är Haseki Sultan Mahidevran Sultan Suleymans första kvinna.

 

Tips på Ansiktspeeling som jag har fått recept på av Zara Bejmyr

1 msk olivolja, ekologisk och kallpressad

2 msk ekologisk florsocker

6 drp av valfri passande eterisk olja

Rör ihop ingredienserna till en lös smet och massera lätt cirklande rörelser på väl rengjort och fuktig ansikte. Tvätta bort med tvättsvamp eller tvättlapp. Rekommenderas ca 1-2 ggr/mån.

Tips till Ansiktsmask

6 msk Kesella (10 % fett)

1 krm (vet ej vad krm står för och ser Zara detta får hon gärna lämna en kommentar och förklara)

1 tsk Avokadeo- eller madelolja

10 Drp av valfri passande eterisk olja

Rör ihop ingredienserna till en ljusgrön smet och lägg på väl rengjord och fuktig ansikte. Förvara i kylskåp. Rekommenderas att lägga ansiktsmask 2-4 ggr/vecka

Bokning av FishSpa-behandlingar bokas separat av gäst själv till ZoUL FishSpa:
  • Telefon: 018-10 20 00
  • Skolgatan 45, 753 32, Uppsala

 

2 comments / Add your comment below

  1. Hej fina Anne! Vilket härligt möte med dig. Är så glad att du kom och fick vila en stund i vår oas. Ansiktsmasken kan man även ha i 1 kryddmått ( krm) nässelpulver. Nässlorna renar huden. Varm kram från Zara, ZoUL Fish spa www. Zoulfishspa.se man kan även ringa direkt till oss på 018-10 21 00 och få mer tips från naturens skafferi!

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »