Waynes Coffee vet hur de motiverar sina franchisetagare

Personalen på Aronsborg hade verkligen lyckats med att få oss att trivas. De älskade den energi, vänligheten och gemenskapen vi på Waynes Family hade. Detta sa en kille som sitter i receptionen. Till svar fick han av mig är att ju mer kärlek det finns i ett varumärke desto bättre säljande koncept är vårt recept. Huvudkontoret ser till att vi som är franchisetagare trivs ihop. Alla är de ärliga och genuina mot varandra. Jag vill verkligen förtydliga detta hur viktigt det är i ett företag.

Om det inte finns ärlighet, gemenskap och genuinitet gentemot varandra så kommer folk att börja undvika varandra. Vad tror ni då att man ger ut för energi till slutkunden? Föreläsaren som bjöds in talade också varmt om just detta och peppade oss allihopa att ta ännu bättre hand om varandra.

3 guldkoppar delades ut till de som har gjort bäst i från sig i år. Alla var glada å dessa 3 personers vägar för om de lyfter upp varumärket Waynes i sina städer så sprider det sig som ringar på vatten i alla andra städer. Tillhör man och jobbar man för samma varumärke så ska man glädjas med varandra. Jag känner mig alltid som mest uppskattad bland mina vänner i Waynes Family bättre familj hittar man inte.

Vi på waynes family har aldrig konflikter intriger eller lögner bland oss. Vi belönar varandra och skulle aldrig för något i världen trycka ned någon som lyfter upp vårt varumärke.

Nedan ser ni förrätt, varmrätt och efterrätt och vi åt fram till kl 01.00 på natten.

Finaste frkostbuffen som vi både började med och avslutade med. Gissa vad vi fick med oss som goodiebags? Hemligt det får ingen av Franchisetagare avslöja!

Lämna ett svar