Waynes coffee frukost, lunch och middag

Det händer att jag ibland äter min frukost, lunch och middag på Waynes Coffee just för att det finns så mycket nyttigheter att välja bland.

Waynes erbjuder ekologisk, glutenfritt. vegan och sockerfritt till gästerna om så önskas.

Så här såg frukosten ut som jag hade med mig till Sheik Aliur eftersom det alltid är jag som plockar upp honom för att åka ut på äventyr efter våra möten på kontoret.

Precis när jag satt med våra säljare på London Tea Exchange så mötte vi på Sheik Aliur som kom förbi mitt jobb och hälsade på. Han brukar vara mest med mig när han är i Sverige eftersom jag alltid finns tillgänglig på Waynes Coffee för frukost, lunch och middag. Det var fantastisk kul att få ha alla sina kollegor och medarbetare på en och samma plats. Just dessa personer har jag fantastisk roligt med precis hela tiden. De har fått följa med mig på massor av bloggevent och kändisfester.

Vem kan göra så snygga Latte Macchiato som jag kan göra.  Jag är verkligen konstnärlig lagd och är så stolt över mig själv.

Kommentera